Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, με αντικείμενο την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών περιέγραψε στον κ. Υπουργό την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Αχαρνών σχετικά με την εγκληματικότητα, καθώς και το πώς η έλλειψη υποδομών επηρεάζει την όλη κατάσταση.
Παράλληλα ο κ. Κασσαβός μετέφερε στον κ. Υπουργό την αξίωση της δημοτικής αρχής και των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών, σχετικά με την τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας που αφορά την ηχορύπανση, και κυρίως την παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αχαρνών σχετικά με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που σχετίζονται με την νομιμοποίηση, ανίχνευση, κατάσχεση και δήμευση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Μετά το πέρας τη συνάντησης του με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Η απόδοση Δικαιοσύνης είναι από τις σημαντικότερες λειτουργίες μιας δημοκρατικής κοινωνίας. Η εμπιστοσύνη και η πίστη μας στη Ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεδομένη και πολλές από τις ελπίδες μας για να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών στηρίζονται στην λειτουργία της Δικαιοσύνης και του Σωφρονιστικού συστήματος. Οι προσδοκίες μας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών εδράζονται, στη στήριξη των θέσεων του Δήμου Αχαρνών αλλά και στην κατάρτιση επί νομικών θεμάτων, του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή"


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός