Στην εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 68 χρόνων από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, αλλά και τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την έναρξη των επίσημων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας και Κίνας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κινέζικη πρεσβεία στην Ελλάδα, όπου ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Zou Xiaoli υποδέχθηκε εγκάρδια τον Δήμαρχο Αχαρνών και όλους του επίσημους προσκεκλημένους.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Zou Xiaoli, ύστερα από την επίσκεψη του πρέσβη στον Δήμο Αχαρνών τον Ιούνιο του 2016 και με αφορμή την τιμητική πρόσκληση να παραστεί στην εκδήλωση δήλωσε:
"Με αφορμή τη 68η επέτειο ίδρυσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, αλλά και τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την έναρξη των επίσημων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας και Κίνας, γίνεται σαφές ότι Ελλάδα και Κίνα διατηρούν ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας και ότι αυτή η σχέση εξελίσσεται και προάγεται διαρκώς. Με έναυσμα την Ιστορία και τον Πολιτισμό των δυο λαών, οι σχέσεις Ελλάδας και Κίνας μπορούν να αποτελέσουν ένα πεδίο εξαιρετικής συνεργασίας των δυο κρατών, με επωφελή επακόλουθα για τους δυο λαούς. Στο πρόσωπο του Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Zou Xiaoli διακρίνω πλέον έναν φίλο και σύμμαχο για τον Δήμο Αχαρνών και κοινός μας στόχος μας είναι αυτή η σχέση να μετατραπεί σε ένα πρόσφορο πεδίο περαιτέρω πολιτιστικών ή εμπορικών συνεργιών"
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, επισκέφθηκε την φωτογραφική έκθεση για την εκδήλωση, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Αρχηγούς Κομμάτων, Υπουργούς και συναδέλφους του Δημάρχους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.









© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός