Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Γ. Κασσαβού με τον Σύλλογο του Αγίου Δημητρίου

Σε κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αγίου Δημητρίου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ανταποκρίθηκε άμεσα σε αιτήματα του συλλόγου που αφορούσαν μικρές επεμβάσεις εξωραϊσμού στην περιοχή, που σχετίζονται με εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, με αποκατάσταση κοινόχρηστων χώρων και πεζοδρόμων καθώς και με την αποτελεσματικότερη αποκομιδή των απορριμμάτων.
Στη συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αγίου Δημητρίου Αχαρνών, συζητήθηκε εκτεταμένα και το κορυφαίο πρόβλημα της περιοχής που είναι η Εγκληματικότητα και Παραβατικότητα.
Παρόλο που υπάρχει μια σχετική ικανοποίηση από τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή και ευρύτερα στον Δήμο Αχαρνών, όπως αυτά παρουσιάστηκαν και αναπτύχθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών της 18ης Οκτωβρίου 2017, κοινή αντίληψη όλων είναι ότι τα υφιστάμενα μέτρα θα πρέπει να αποκτήσουν μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα, αλλά και να ενταθούν, καθώς επίσης να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της Εγκληματικότητα και Παραβατικότητα στον Δήμο Αχαρνών.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή δημιουργούν ελπίδα και προοπτική, αλλά δεν δημιουργούν εφησυχασμό. Ο αγώνας για τη πάταξη της Εγκληματικότητας και Παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών είναι μια διαρκής πάλη και πρέπει να περιλαμβάνει τα στοιχεία της συνεχούς και αδιάλειπτης προσπάθειας.
Για τον Δήμο Αχαρνών, πέραν των μέτρων καταστολής ή των κοινωνικών παρεμβάσεων, παραμένει κορυφαία προτεραιότητα η εφαρμογή του Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών με την ΕΛ.ΑΣ., το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων και την εγκατάσταση ενισχυμένου Αστυνομικού Τμήματος στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο στην περιοχή της Αυλίζας.



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός