Bazaar ανθρωπιάς και αγάπης στην ΑΡΩΓΗ

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το ετήσιο Bazaar του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ".
Ένα Bazaar με Χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και υπέροχες δημιουργίες των παιδιών του κέντρου, που αποτέλεσε πόλο έλξης πολλών επισκεπτών και μετατράπηκε σε μια εκδήλωση ανθρωπιάς και αγάπης.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΩΓΗΣ, οι άνθρωποι από το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Αρωγή", οι γονείς των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ και φυσικά τα παιδιά του κέντρου, ήταν για όλο το διήμερο του Bazaar οι φιλόξενοι οικοδεσπότες της εκδήλωσης και κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη, τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ, τον Πρόεδρο κ. Νίκο Γκασούκα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΩΓΗΣ, τον Σύλλογο Γονέων των παιδιών του κέντρου και την κα Βίκυ Έλλιοτ και τα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Αρωγή", που διοργάνωσαν άρτια το Bazaar της AΡΩΓΗΣ και έγιναν και φέτος οι "αγγελιοφόροι" του ελπιδοφόρου Χριστουγεννιάτικου μηνύματος ανθρωπιάς και αγάπης.








© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός