Κοινωνική προσφορά από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία στον Δήμο Αχαρνών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και η Διοίκηση του Δημοτικού Σχολείου Μοντεσσοριανών και του Γυμνασίου "Παιδαγωγική Πρωτοπορία", προσέφεραν στον Δήμο Αχαρνών διατακτικές αγορών, οι οποίες θα παραδοθούν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών.
Αντιπροσωπεία από μαθητές, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου, μαζί με τον Διευθυντή των Μοντεσσοριανών Σχολείων και του Γυμνασίου "Παιδαγωγική Πρωτοπορία" κ. Αθανάσιο Ζαχόπουλο, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018 τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό και παράδωσαν τις διατακτικές αγορών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τους μαθητές για την κοινωνική ευαισθησία τους και τόνισε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό η νέα γενιά να "μπολιάζεται" με ανθρώπινες αξίες που σχετίζονται με την προσφορά στον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ενώ δήλωσε σχετικά:
"Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μοντεσσοριανών και του Γυμνασίου "Παιδαγωγική Πρωτοπορία" έλαβαν για μια ακόμη χρονιά Άριστα σε ένα από τα σημαντικότερα Μαθήματα στο σχολικό τους βίο αλλά και στη ζωή τους, το Μάθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Η πρωτοβουλία τους, πέρα από το γεγονός ότι θα ενισχύσει και θα βοηθήσει στην σκληρή καθημερινότητα κάποιων συνανθρώπων μας, αποτελεί αναμφίβολα ένα φωτεινό παράδειγμα και ένα κοινωνικό πρότυπο
".





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός