Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής

Συνάντηση με τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκη είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Η συνάντηση ήταν η πρώτη από μια σειρά επαφών και συναντήσεων του νέου Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής με τους Δημάρχους των δήμων που βρίσκονται στα όρια της αρμοδιότητάς του.
Ο κ. Δασκαλάκης ορίστηκε επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής από τις πρόσφατες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκη και δήλωσε σχετικά:
"Ο Ταξιάρχος κ. Δασκαλάκης έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε διάφορες επιτελικές θέσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και έχει να επιδείξει δυναμική ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Είναι επίσης σαφές ότι είναι γνώστης των ιδιαιτεροτήτων και των αυξημένων αναγκών της περιοχής και προσδοκούμε σε μια αποτελεσματική συνεργασία με σκοπό την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στον Δήμο Αχαρνών.
Η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών είναι ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί προσήλωση και διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Ο Δήμος Αχαρνών δηλώνει σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια και ταυτόχρονα διεκδικητής επιπλέον προσπαθειών, καθώς και καλύτερης και αποτελεσματικότερης αστυνόμευσης στην περιοχή μας
".






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός