Εξωραϊσμός και φύτευση φυτών στην περιοχή του Αγίου Πέτρου

Καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και φύτευση λουλουδιών και φυτών χαμηλής βλάστησης πραγματοποίησαν εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αχαρνών στην περιοχή του Αγίου Πέτρου.
Τους εργαζόμενους, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εργασίες που πραγματοποιούνται, κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου, καθώς και για το πρόγραμμα εξωραϊσμού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αχαρνών και σε άλλες περιοχές του Δήμου Αχαρνών.
Κατά την επίσκεψή του στην περιοχή του Αγίου Πέτρου, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή τους, ενώ δήλωσε σχετικά:
"Η βελτίωση της εικόνας της πόλης μας είναι μια συλλογική προσπάθεια, τόσο των εργαζομένων στον Δήμο Αχαρνών και της δημοτικής αρχής, όσο και των απλών πολιτών. Θα πρέπει ως πολίτες να βάλουμε στο περιθώριο νοοτροπίες και ενέργειες που υπονομεύουν την εικόνα της πόλης. Νοοτροπίες και ενέργειες όπως: η ανεξέλεγκτη απόθεση μπαζών και ογκωδών αντικειμένων, η μη τήρηση κανόνων στην απόθεση απορριμμάτων (ανακυκλώσιμων και μη), η καταστροφή ή/και κλοπή φυτών και λουλουδιών από κοινόχρηστους χώρους, η φθορά δημόσιας περιουσίας κ.ά, ενώ είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο να διαπιστώνεις ότι δεν είναι λίγοι οι πολίτες που φροντίζουν και μεριμνούν για τους κοινόχρηστους χώρους της γειτονιάς τους,.
Μέσω της συλλογικής προσπάθειας είναι δυνατό να επιτευχθεί ο κάθε στόχος, διαφορετικά η κάθε ενέργεια ή δράση κινδυνεύει να λάβει τον χαρακτήρα του ανώφελου
."










© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός