Από 24 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018 η 4η Ανθοκομική Αχαρνών

Στις 24 Μαΐου 2018 ξεκινά η 4η Ανθοκομική Αχαρνών η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Ιουνίου 2018 στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.
Δεκάδες συμμετοχές από τον χώρο της ανθοκαλλιέργειας και της ανθοπαραγωγής, της κατασκευής και εμπορίας ειδών κήπου αλλά και εθελοντές περιβαλλοντικών οργανώσεων και Σύλλογοι συμμετέχουν και φέτος στην Γιορτή του Περιβάλλοντος στον Δήμο Αχαρνών.
Κατά τη διάρκεια της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών στο θεατράκι της πλατείας Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες θα πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, αθλητικά events, καθώς και ενημερωτικές ομιλίες και workshop για την καλλιέργεια και την περιποίηση λουλουδιών και φυτών.
Τα επίσημα εγκαίνια της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στις 20:00.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών αλλά και των όμορων δήμων να επισκεφθούν την 4η Ανθοκομική Αχαρνών και να συμμετάσχουν σε μια πραγματική γιορτή για το Περιβάλλον, που φιλοξενείται στον ειδυλλιακό χώρο της πλατείας Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.
Όπως δήλωσε ο κ. Κασσαβός: "Η Ανθοκομική Αχαρνών στην 4η κατά σειρά διοργάνωσή της έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς αλλά και πολιτιστικούς θεσμούς στου Δήμου Αχαρνών, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια λουλουδιών και φυτών.
Παράλληλα οι Πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται, κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Αχαρνών, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για έναν χαλαρό και ψυχαγωγικό περίπατο στους πρόποδες της Πάρνηθας
".
Η 4η Ανθοκομική Αχαρνών θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 24 Μαΐου 2018 έως τις 3 Ιουνίου 2018 από το πρωί στις 10:00 μέχρι το βράδυ στις 10:00 με ελεύθερη είσοδο, ενώ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το Πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί με επίσης ελεύθερη είσοδο.



Αφίσα




Πρόσκληση εγκαινίων 


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός