Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Προγράμματος Erasmus+ στο Δημαρχείο Αχαρνών

Εκπαιδευτικοί και μαθητές που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, με τίτλο “Magic word: Fair play" επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Αχαρνών, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κώστας Καρυδάκης, ο Διευθυντής του 14ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών που συμμετέχει στο Erasmus+ κ. Παύλος Κοσμετάτος καθώς και εκπαιδευτικοί - εκπρόσωποι των σχολείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα από την Ισπανία, την Ιταλία, τη Σλοβενία και την Τουρκία.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός κατά τον χαιρετισμό του στη συνάντηση, καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στον φιλόξενο και ιστορικό Δήμο Αχαρνών και ανέφερε:
"Η ανταλλαγή εμπειριών, κουλτούρας και γνώσης είναι ένα βασικό στοιχείο για την αδελφοποίηση των λαών και το πρόγραμμα ERASMUS είναι από καλύτερες ευκαιρίες για τέτοιου είδους δράσεις και δραστηριότητες.
Με αφορμή το Πρόγραμμα Erasmus+ μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Ισπανία, την Ιταλία, τη Σλοβενία, την Τουρκία και τη Ελλάδα, με κοινές ανησυχίες και κοινά οράματα συναντιούνται και εντοπίζουν τα πολλά στοιχεία που ενώνουν τους λαούς και κυρίως τους νέους, δημιουργώντας έτσι ένα μια φωτεινή σύμπραξη ανθρώπων.
Οι δράσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus στέλνουν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τη συνύπαρξη και εξέλιξη των λαών.
Η παρουσία των εκπαιδευτικών και των μαθητών στο Δημαρχείο Αχαρνών είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς, καθώς αυτοί είναι που μας δείχνουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε σε Πανευρωπαϊκό αλλά και Παγκόσμιο πεδίο
".
Ενώ κλείνοντας την ομιλία του συνεχάρη τους μαθητές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, τους εκπαιδευτικούς που με ιδιαίτερο ζήλο υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη δράση και τους γονείς που σε αυτή τη διαδικασία στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους και ενθάρρυναν τη συμμετοχή τους.
Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών συμμετέχει και φέτος το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+, το οποίο φέρει τον τίτλο "Magic word: Fair play" και έχει αθλητικό χαρακτήρα, με την υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών.









© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός