Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let's do it Greece στον Δήμο Αχαρνών

Στο πλαίσιο δράσεων του Let's do it Greece 2018, ο Δήμος Αχαρνών συμμετείχε στην δράση "Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού", η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 27 Απριλίου 2018 σε Σχολεία του Δήμου Αχαρνών.
Κατά την Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού, εργαζόμενοι από τη Διεύθυνση Καθαριότητα και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών με τη συμμετοχή της σχολικής κοινότητας υποστήριξαν και υλοποίησαν δράσεις όπως, καθαρισμός του σχολείου, δενδροφυτεύσεις, φροντίδα λαχανόκηπου, εικαστικές παρεμβάσεις, επιδαπέδια παιχνίδια, υιοθέτηση χώρων, βάψιμο τοίχων, αλλά και δράσεων επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης.
Η Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let's do it Greece 2018 έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών που συμμετείχαν στη φετινή δράση ήταν, το 11ο, το 14ο και το 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών καθώς και το 7ο Γυμνάσιο Αχαρνών.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρής Συρινίδης εξήρε την προσπάθεια των υπαλλήλων της Υπηρεσίες στην προώθηση του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ευχαρίστησε τη σχολική κοινότητα που και φέτος συμμετείχε ενεργά στην Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίησή για την επίτευξη των στόχων της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών αναφέροντας ότι: "Μέσω της συνεργασίας των εκπαιδευτικών και μαθητών καλλιεργείται, η εμπέδωση του εθελοντισμού, της συνεργασίας και της υπεύθυνης στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στους συνανθρώπους μας και το Φυσικό Περιβάλλον".











© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός