Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, όπου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αχαρνών, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συνάντησης, του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τον Δήμαρχο Αχαρνών να επιζητεί τη συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε θέματα, συντηρήσεων, επισκευών και εξοπλισμού των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αχαρνών, καθώς και την δημιουργία προϋποθέσεων (εκπόνηση Μελετών, αναζήτηση χρηματοδοτήσεων) για τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων στον Δήμο Αχαρνών.
Ο Δήμος Αχαρνών από το 2014 συμμετέχει κάθε χρόνο ανελλιπώς στο Πρόγραμμα "Άθληση για Όλους" που εποπτεύεται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο οποίο αθλούνται πάνω από 1.200 παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες, σε διάφορα Αθλήματα, ενώ παράλληλα η λειτουργία δεκάδων αθλητικών συλλόγων στον Δήμο Αχαρνών, αυξάνουν σημαντικά τον αριθμό των νέων που αθλούνται συστηματικά στον Δήμο Αχαρνών.
Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, "Βούληση μας είναι η διεύρυνση του Προγράμματος "Άθληση για Όλους" στο Δήμο Αχαρνών και γι' αυτό τον λόγο θα πρέπει να εξασφαλιστεί η συντήρηση και ο εξοπλισμός των υφιστάμενων Αθλητικών Εγκαταστάσεων καθώς και η δημιουργία νέων αθλητικών χώρων".
Μετά το πέρας της συνάντησης του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Η τεχνογνωσία και τα εργαλεία χρηματοδότησης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δύναται να αποτελέσουν πολύτιμο "σύμμαχο" στην προσπάθεια μας να προσελκύσουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας – και ιδιαίτερα νέους και νέες - στον Αθλητισμό.
Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών ο Δήμος Αχαρνών ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές είναι έτοιμος να συνδράμει και να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια για, την αναβάθμιση υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων καθώς και για την αναβάθμιση ή επαναλειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού με την προϋπόθεση ότι σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα έχουν πρόσβαση οι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών, οι οποίοι τις στερούνται εδώ και 14 χρόνια περίπου"




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός