Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς

Για τις αρμοδιότητες και τις δράσεις της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς ενημερώθηκε ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Τσουκαλάς από τον προκάτοχό του κ. Στάθη Τοπαλίδη, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού.
Ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, ορίστηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών, ύστερα από την παραίτηση του κ. Στάθη Τοπαλίδη, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως ανέφερε αναλυτικά στην επιστολή παραίτηση του.
Ο κ. Τοπαλίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό για την τιμητική επιλογή του να αναλάβει μια καίρια θέση ευθύνης στον Δήμο Αχαρνών ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, καθώς και για την εμπιστοσύνη του Δημάρχου στο πρόσωπο του ορίζοντας τον και Αναπληρωτή Δήμαρχο, δηλώνοντας παράλληλα ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες και τους αγώνες, του Δημάρχου Αχαρνών και των στελεχών της δημοτικής αρχής.
Ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ηλίας Τσουκαλάς ανέφερε ότι, αρχικός του σκοπός είναι, να διασφαλίσει ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο του προκατόχου του, αλλά και ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να εξαντληθεί κάθε περιθώριο βελτίωσης των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε τον απερχόμενο και νέο Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς αναφέροντας ότι: "Ο Στάθης Τοπαλίδης και ο Ηλίας Τσουκαλάς είναι στελέχη της δημοτικής μου παράταξης και δημοτικοί σύμβουλοι, που έχουν αποδείξει με πράξεις και έργα ότι εργάζονται μεθοδικά και αποτελεσματικά και ότι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προς όφελος των δημοτών και της πόλης. Η συνεργασίας μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι αγαστή και εποικοδομητική. Συνεργασία η οποία εδράζεται στη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας".



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός