Κώστας Σαββίδης: Για το καλό των πολιτών συμπορεύομαι με τον Γιάννη Κασσαβό

Επί δημαρχίας Κασσαβού ο συνολικός Προϋπολογισμός των έργων για τον Δήμο Αχαρνών που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής αγγίζει τα 16.361.000,00 ευρώ.
Και μιλάμε για έργα ουσίας, που αφορούν, επισκευές στα σχολεία, δίκτυα αποχέτευσης, ασφαλτοστρώσεις, παιδικές χαρές και αντιπλημμυρικά έργα.
Παράλληλα είχαμε και άλλες σημαντικές παρεμβάσεις, όπως η ενίσχυση πρανών στο ρέμα της Εσχατιάς αλλά και η κατασκευή κυκλικού κόμβου στην Αγίου Διονυσίου που υλοποιείται τώρα.
Η διοίκηση Κασσαβού δεν έχει "μαγικό ραβδί", ούτε ανέλαβε κάποιος ταχυδακτυλουργός για να βγάζει "λαγούς από το καπέλο", αλλά έκανε ουσιαστικό έργο μέσα από συγκροτημένη και οργανωμένη δουλειά. Για όσους έχουν εμπλακεί στα κοινά και για όσους γνωρίζουν το θέμα "δημόσια έργα" αυτό ισοδυναμεί με πραγματικό άθλο.
Ο τιτάνιος αγώνας που έδωσαν και δίνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αχαρνών, υπό την καθοδήγηση της δημοτικής αρχής δεν χρειάζεται ανάδειξη και διαφήμιση, χρειάζεται ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
Έχοντας σαν μόνο στόχο, ο Αχαρναϊκός λαός να αποκτήσει όσα δικαιούται θέτω το εαυτό μου δίπλα στον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό να αγωνιστούμε από κοινού για την πόλη και τους πολίτες.

Ο Κώστας Σαββίδης είναι πατέρας 4 παιδιών και παππούς 4 εγγονιών. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Αχαρνές από το 1979, όπου διατηρεί επιχείρηση Δομικών Υλικών. 
Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με ενεργό ρόλο στην τοπική κοινωνία. Επίσης, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στον Δήμο Αχαρνών, καθώς επίσης Πρόεδρος των ΚΑΠΗ και Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών.
.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός