Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις: ''Ονειρεμένα Χριστούγεννα στον Δήμο Αχαρνών''

Με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών, ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις "Ονειρεμένα Χριστούγεννα στον Δήμο Αχαρνών", οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.
Οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις "Ονειρεμένα Χριστούγεννα στον Δήμο Αχαρνών" περιλαμβάνουν, Παιδικές Θεατρικές Παραστάσεις, δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, φουσκωτά παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευών, Face painting, Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, αλλά και δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως "γεύμα Αγάπης" και συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών.
Πέρα από την Κεντρική Πλατεία Αχαρνών, οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις "Ονειρεμένα Χριστούγεννα στον Δήμο Αχαρνών" πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αχαρνών όπως, η πλατεία Δημαρχείου (αίθουσα εκδηλώσεων Δήμου Αχαρνών, η πλατεία Αγίου Νικολάου (κτίριο Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών), η πλατεία Κόκκινου Μύλου, η πλατεία Καράβου, η πλατεία Αγίας Παρασκευής, το στρατόπεδο Καποτά, το Ολυμπιακό Χωριού (πλατεία Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου) και η πλατεία Θρακομακεδόνων (Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων), σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός μαζί με τις ευχές του για τις εορταστικές ημέρες, εξήρε τις προσπάθειες των εργαζομένων και της Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών κας Μαρίας Ναυροζίδου, καθώς και των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών και δήλωσε σχετικά:
"Ο Δήμος Αχαρνών ετοιμάζεται και στολίζεται για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και παράλληλα με τις προσπάθειες της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών, διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για τους κατοίκους και δημότες του Δήμου Αχαρνών και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά.
Για ακόμη μια χρονιά, στόχος μας είναι στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να προσφέρουμε γενναιόδωρα, ψυχαγωγία και διασκέδαση και να γίνουμε όλοι μας κοινωνοί των μηνυμάτων, αγάπης, ελπίδας αλλά και αλληλεγγύης και ανθρωπιάς τις ημέρες αυτές.
Το χαρμόσυνο και εορταστικό μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πρέπει να αφορά και να αγγίζει όλους τους συμπολίτες μας και αυτό θα πρέπει να είναι μέρος μια συλλογικής προσπάθειας και επιδίωξης.
Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, να γιορτάσουν μαζί μας τα Χριστούγεννα και να μοιραστούμε τη Χαρά και την Αισιοδοξία των ημερών.
"

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός