Δ. Καλογράνης: Στο πλευρό του Κασσαβού που μάχεται για να εξασφαλίσει προοπτική και ελπίδα

Έχοντας μεγαλώσει στις γειτονιές του Μενιδίου, είμαι σε θέση να γνωρίζω με ποιον τρόπο η πόλη μας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι πολλά αυτά που δεν έχουν γίνει και μπορώ να εντοπίσω πολλές παραλείψεις, ολιγωρίες ή αδιάφορες πολιτικές συμπεριφορές.
Ωστόσο, στη ζωή μου, αλλά και στην επιχειρηματική μου πορεία, έχω μάθει να κοιτάζω μπροστά, να διδάσκομαι από όσα έγινα ή καλύτερα όσα δεν έγιναν, αλλά να αφιερώνω όλες μου τις δυνάμεις στα όσα απαιτούνται να γίνουν.
Δεν με ενδιαφέρει να εγκλωβιστώ στη δίνη του "τι δεν έγινε πριν από 10 ή 20 χρόνια", αλλά να αποτελέσω μέρος των λύσεων που απαιτούνται.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, πηγάζει από την ανάγκη μου να προσφέρω στον τόπο καταγωγής και διαμονής μου, αλλά και από την αναγνώριση στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού, ενός ανθρώπου που μάχεται νυχθημερόν για να εξασφαλίσει προοπτική και ελπίδα στον Δήμο Αχαρνών.

Ο Δημήτρης Καλογράνης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της Ανθοκαλλιέργειας και είναι Πρόεδρος της Κεντρικής Ανθαγοράς Ελλάδος (ΚΑΣΕ) που εδρεύει στην Αμυγδαλέζα.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός