Εδουάρδος Μιχαηλίδης: Η εφαρμογή καλών πρακτικών στα μεγάλα ατού του Γιάννη Κασσαβού

Είναι βέβαιο ότι μια πόλη απαιτεί έργα υποδομών, αναπλάσεις και εξωραϊσμούς, τομείς στους οποίους ο Δήμαρχος Αχαρνών και η δημοτική αρχή εργάστηκαν με πάθος και ζήλο και κατάφεραν να κάνουν πολλά, ενώ η εμπειρία και η αποτελεσματικότητά τους εγγυώνται ότι μπορούν να επιτύχουν ακόμη περισσότερα.
Σημαντικές παρεμβάσεις έχουν γίνει επίσης και στην κατεύθυνση των κοινωνικών δράσεων και των δράσεων αλληλεγγύης. Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, από την αρχή της θητείας τους έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη και την παροχή κάθε είδους βοήθειας, σε όσους δυσκολεύονται και όσους στερούνται ακόμη και τα βασικά για την επιβίωση τους.
Λόγω επαγγέλματος το να υπηρετείς τον άνθρωπο, έχει γίνει δεύτερη μου φύση και αυτή είναι ακριβώς και η επιδίωξη μου και η πρόθεση μου για να ασχοληθώ με τα κοινά.
Και είμαι βέβαιος ότι αυτή η επιδίωξη μου βρίσκει ανταπόκριση στον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, ώστε από κοινού να υπηρετήσουμε πολιτικές που έχουν κέντρο τον άνθρωπο, αλλά και πολιτικές που χαρακτηρίζονται από ανθρωπιά και κοινωνική προσφορά.

Ο Εδουάρδος Μιχαηλίδης είναι Ιατρός Παθολόγος και διατηρεί του Ιατρείο του στην περιοχή της Λαθέας και είναι παντρεμένος με την Παιδίατρο Ελένη Καρυδοπούλου




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός