Ν. Δεληκωστίδης: Εκτεταμένο πρόγραμμα συντηρήσεων στα σχολεία από τη Διοίκηση Κασσαβού

Το σχολείο είναι ένας εξαιρετικά ευαίσθητος κοινωνικός χώρος και η Μόρφωση αποτελεί μέγιστο κοινωνικό αγαθό.
Από την πρώτη στιγμή που ανάλαβε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός και οι συνεργάτες του, ήταν εξόφθαλμη η αλλαγή πλεύσης στις συντηρήσεις και στη γενικότερη υποστήριξη της λειτουργίας των σχολείων της πόλης μας.
Από το Σεπτέμβριο του 2104 πραγματοποιούνται ανελλιπώς εργασίες συντήρησης των σχολείων. Μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε περιόδους διακοπών και παρεμβάσεις μικρής κλίμακας όσο τα σχολεία λειτουργούν, με την υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών.
Ωστόσο το έργο πνοής για τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών δεν είναι άλλο από το έργο "Επισκευή και Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων και Προαύλιων Χώρων Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ, το οποίο αφορά εκτεταμένες επισκευές και συντηρήσεις σε 48 σχολικές μονάδες του Δήμου Αχαρνών (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) .
Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, ο Δήμος Αχαρνών υλοποιεί ένα τόσο εκτεταμένο, ευρύ και ολοκληρωμένο πρόγραμμα επισκευών στα σχολεία του Δήμου, το οποίο βελτιώνει αισθητά τις κτιριακές υποδομές των σχολικών κτιρίων του Δήμου Αχαρνών και θα συμβάλλει θετικά στη υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας για την πολυπληθή σχολική κοινότητα του Δήμου Αχαρνών.
Πέρα από υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, αισθάνομαι ότι μπορώ να αποτελέσω και κοινωνός και ενεργός συμμέτοχος, ως Ενεργός Πολίτης στον Δήμο Αχαρνών.
Αισθάνομαι ότι, σε αυτή την προσπάθεια του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού μπορώ να συνεισφέρω ώστε, αφενός να συνεχιστεί με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ζήλο, αφετέρου να συνδράμω ώστε να εμπλουτιστεί, με νέες ιδέες και πρωτοβουλίες από νέους ανθρώπους.




 


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός