Ορκίστηκαν οι νέοι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών

Με την ορκωμοσία τους ενώπιον του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού, ανέλαβαν και επίσημα τα καθήκοντά τους οι νέοι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών κ.κ. Ιωάννα Αναστασοπούλου για την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και Λάμπης Καλογεράκης για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη του νέους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που έχουν αναλάβει δηλώνοντας ότι:
"Είμαι βέβαιος ότι οι νέοι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών θα ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα στα νέα τους καθήκοντα. Πρόκειται για ανθρώπους που διαθέτουν εμπειρία στη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων και έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια ευαισθητοποίησης και δυναμικής, στην τοπική μας κοινωνία. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των νέων Προέδρων και έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την αναβάθμιση της Παιδείας στα Σχολεία του Δήμου Αχαρνών".




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός