Βασίλης Ασημιάδης (Ιατρός): Μαζί με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο

Με βάση την έρευνα που συνέταξε το Κέντρο Μελετών "Μάρκος Δραγούμης" (ΚΕΦίΜ), αξιολογώντας και κατατάσσοντας 320 δημοτικές αρχές της χώρας, o Δήμος Αχαρνών βρίσκεται στην 6η θέση στην Ελλάδα στο Δείκτη Αποτελεσματικότητας και στην 2η θέση στις κοινωνικές υπηρεσίες - αλληλεγγύης από όλους τους Δήμους της χώρας.
Το γεγονός ότι η διάκριση αυτή προήλθε από τη βαθμολογία του Δήμου Αχαρνών για τις υπηρεσίες μας προς του νέους, τις γυναίκες, τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, καταδεικνύει την πολιτική βούληση αλλά και την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού και της δημοτικής αρχής.
Στο όραμα να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο δηλώνω ολικά παρών στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες με σκοπό να φανούμε χρήσιμοι και επωφελείς στον συνάνθρωπο μας και να προάγουμε δράσεις αλληλεγγύης και δράσεις για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ο Βασίλης Ασημιάδης είναι Ιατρός Ουρολόγος Αναπληρωτής Διευθυντής στο ΙΚΑ Αχαρνών (Κ.Υ. Αχαρνών πρώην ΠΕΔΥ). Κατοικεί στις Αχαρνές από το 1994, είναι παντρεμένος με τη Ζαχαρούλα Κοντογεωργη Ιατρό Μαιευτήρα - Γυναικολόγο και έχουν τρία παιδιά.






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός