Δημήτρης Τσενικλίδης (Ιατρός): Κοινό όραμα και κοινή προσπάθεια με τον Γιάννη Κασσαβό

Επί Δημαρχίας Γιάννη Κατσαβού έχουν γίνει πραγματικά σημαντικές παρεμβάσεις σε θέματα προστασίας της Δημόσιας Υγείας όπως, εμβολιασμοί ανασφάλιστων παιδιών, εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού, εξετάσεις σκελετικής υγείας, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις των "Γιατρών της Αγάπης" και πολλές άλλες πρωτοβουλίες.
Φίλες και φίλοι, με αίσθημα ευθύνης δηλώνω παρών στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με δημοτική παράταξη του ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες.
Ως Ιατρός που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πιστά κοντά σε κάθε άρρωστο μου καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για λύση των πιο σοβαρών προβλημάτων υγείας και ως πολίτης του Δήμου Αχαρνών με αγάπη για την πόλη μου, αποφάσισα να στηρίξω αυτή την προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συνδράμω σε αυτό το όραμα, με ουσιαστικά έργα αναβάθμισης στο τομέα Υγείας και στην καθημερινότητα τις πόλης μας.

Ο Δημήτριος Τσενικλίδης 48 ετών Ιατρός Ειδικός Ωτορινολαρυγγολόγος M.Dr με συμμετοχές σε διεθνές και πανελλήνια ιατρικά έργα, δημοσίευσες και σημαντικές επιστημονικές διακρίσεις Επίσημος συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ,Κλινική Ιασώ, Βιοκλινικη Αθηνών, ORL Athens Clinic Doctors Hospital και διατηρεί επί σειρά ετών τον ιατρείο του στις Αχαρνές μαζί με την σύζυγο του Ιατρό Παιδίατρο M.Dr. Ανυσία Τσενικλιδου Έχουν δυο παιδιά – το ένα στο Δημοτικό και τα άλλο σπουδάζει Ιατρική.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός