Πράξη αλληλεγγύης από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία

Πιστοί στο ραντεβού αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, οι μαθητές από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία παρέδωσαν και φέτος μέρος των χρημάτων που συγκέντρωσαν από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar τους – υπό μορφή διατακτικών - με σκοπό την ενίσχυση οικονομικά ασθενέστερων πολιτών του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννη Κασσαβός υποδέχθηκε αντιπροσωπεία μαθητών από τα Μοντεσσοριανά Σχολεία και τον Διευθυντή του σχολείου κ. Θανάση Ζαχόπουλο στο Δημαρχείο Αχαρνών και εξήρε την κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς των μαθητών, ενώ παράλληλα συνεχάρη τόσο τους μαθητές όσο και τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους γονείς των μαθητών που προέτρεψαν και υποστήριξαν τα παιδιά να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.
Οι διατακτικές από τους μαθητές των Μοντεσσοριανών Σχολείων παραδόθηκαν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γιώργο Σταύρου, με σκοπό να αποδοθούν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και καταγεγραμμένους άπορους από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τις διατακτικές που παρέδωσαν οι μαθητές από Μοντεσσοριανά Σχολεία στον Δήμο Αχαρνών, είδη πρώτης ανάγκης από τα χρήματα που μαζεύτηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου προσφέρθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και την Κιβωτό του Κόσμου.





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός