Δημήτρης Κατάρας (Σούνας): Αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών ο Γιάννης Κασσαβός

Όταν αποφάσισα πριν από 4,5 χρόνια να σταθώ στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού, είχα ένα προσωπικό στοίχημα: να καταφέρουμε να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη.
Συνεργάστηκα με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό με σκοπό να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτό το εγχείρημα και σε ένα βαθμό το καταφέραμε.
Ο δρόμος της δημοτικής αρχής, αλλά και όλων των μελών της παράταξης που είχαμε και έχουμε την αγωνία να πάει μπροστά η πόλη μας και να πετύχουμε τους στόχους μας δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.
Προχωρήσαμε με σταθερά βήματα προς τα εμπρός.
Στην αρχή με μικρά βήματα και μετά με πιο μεγάλα και καταφέραμε όχι μόνο να βάλουμε γερές βάσεις, αλλά να έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα και λύσεις σε προβλήματα που κανείς δεν έλυσε εδώ και πολλά χρόνια.
Είμαι πεπεισμένος ότι ο Γιάννης Κασσαβός είναι ο Δήμαρχος που χρειάζεται η πόλη και για την επόμενη περίοδο, γιατί, και έχει τη βούληση και είναι ικανός να αλλάξει την πόλη μας και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δημήτρης Κατάρας (Σούνας) είναι γέννημα θρέμμα Μενιδιάτης. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Χειμαριού, έφορο επί σειρά ετών στο Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών, και έχουν 3 παιδιά. Είναι Ανθοπαραγωγός και ασχολείται με τα Άνθη και τα Φυτά για πάνω από 45 χρόνια, διατηρώντας δικό του φυτώριο στο Τατόι.





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός