Παναγιώτης Μπούτσης: Στηρίζω τον Γιάννη Κασσαβό γιατί γνωρίζω τους αγώνες του

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, μέσα από αγώνες προσπάθησε ώστε η συνοικία της Λαθέας να αποκτήσει όλα όσα δικαιούται και τα κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο λόγος για τον τ. Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Λαθέας» και ενεργό μέλος Παναγιώτη Μπούτση ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού να συμπορευτεί μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
«Στήριζα αλλά πλέον στηρίζω και με την παρουσία μου στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες τον Γιάννη Κασσαβό γιατί καταρχήν τον γνωρίζω πολλά χρόνια και γνωρίζω από κοντά τους αγώνες του για το καλό της πόλης. Με τον Γιάννη Κασσαβό βρεθήκαμε σε πολλούς αγώνες και διεκδικήσεις για την συνοικία της Λαθέας. Πάντα βρισκόταν στο πλευρό μας. Όμως, στηρίζω τον Γιάννη Κασσαβό πάνω απ’ όλα γιατί θεωρώ πως πρέπει να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε και που θα αναδείξει την ιστορική πόλη των Αχαρνών» δήλωσε ο κ. Μπούτσης.
Ο κ. Μπούτσης είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και εκτός από την ενασχόλησή του με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο είναι και ένας ταλαντούχος μουσικός με πλούσιο βιογραφικό. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μαράντου και έχουν δύο παιδιά.


.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός