Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Γιώργος Αθανασιάδης Υποψήφιος με τον Γιάννη Κασσαβό!

Είναι από τους αθλητές εκείνους που διαχρονικά τίμησε την Ελλάδα όσο λίγοι, ενώ ταυτόχρονα δεν ξέχασε τις Αχαρνές, την πόλη που μεγάλωσε. Ο λόγος για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ελευθέρας Πάλης Γιώργο Αθανασιάδη που ανήκει πλέον επίσημα στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες! Ο Γιώργος Αθανασιάδης συστρατεύεται στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δηλώνοντας πως: «Αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κασσαβού γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα τον ίδιο και τις προθέσεις του. Είμαι βέβαιος πως μαζί με τον Γιάννη Κασσαβό θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να ενισχύσουμε τον μαζικό αθλητισμό στην πόλη μας, αλλά ταυτόχρονα να βελτιώσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.»
Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, ενώ και ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Ζει στις Αχαρνές από το 1968, είναι Υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από το 1984 και Ομοσπονδιακός Προπονητής από το 1997 έως το 2006 σε Ολυμπιακές και Εθνικές Ομάδες Ελευθέρας Πάλης.
Έχει στεφθεί 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής (1987 – 1990), Πρωταθλητής Ευρώπης (1987), 3 φορές 1ος Μεσογειονίκης (1983-1987-1993), ενώ συμμετείχε και σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες σε Λος Άντζελες, Σεούλ, Βαρκελώνη (11ος) , Σίδνευ, και Αθήνα.
Παράλληλα με την αθλητική του δραστηριότητα ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Αχαρνών «Η Ζεστή Αγκαλιά», του «Συλλόγου Ποντίων Ρομανία» στο Ν. Ηράκλειο, καθώς επίσης και του «Συλλόγου Τιτάνες Μενιδίου».
Έχει βραβευτεί με το βραβείο «Ήθος Αθλητή» το 1983 από την Πολιτεία, από τους Πρωθυπουργούς ως Αθλητής το 1992,1996 και το 2000, ενώ έχει τιμηθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, πολλούς Δήμους της χώρας και τέλος έχει βραβευτεί ως ο 2ος Καλύτερος Αθλητής από την Ένωση Συντακτών Ελλάδος το 1987 και το 1990.
Φυσικά ο Γιώργος Αθανασιάδης δεν ξέχασε ποτέ την πόλη του, κι αυτό είναι γνωστό καθώς διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αχαρνών και Δημοτικός Σύμβουλος από το 2007 έως το 2010, και παράλληλα Διοικητικό Μέλος του Συμβουλίου Αθλητισμού της ΤΕΔΚΝΑ.

-
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός