Ντανιέλ Μπατίστα: Στηρίζω δημόσια την υποψηφιότητά του Γιάννη Κασσαβού

Δημόσια στήριξη στον Γιάννη Κασσαβού και την παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου δηλώνει ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα.
Ο Ντανιέλ Μπατίστα θεωρεί την παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες οικογένεια του καθώς είναι ιδρυτικό μέλος από το 2010 γι’ αυτό δημόσια ενθαρρύνει τους δημότες να τον αναδείξουν από την πρώτη κιόλας Κυριακή ξανά Δήμαρχο.
«Ο Γιάννης Κασσαβός είναι ένας καθαρός άνθρωπος με όραμα και αγάπη για την πόλη του. Στηρίζω δημόσια την υποψηφιότητά του και προτείνω σε όλο τον αθλητικό κόσμο των Αχαρνών να αναδείξει μέσα από την εκλογική διαδικασία τον Γιάννη Κασσαβό ξανά Δήμαρχο! Δεσμοί φιλίας, το όραμα για μία πόλη ανθρώπινη που θέσαμε το 2010, αλλά και η σκληρή δουλειά που έκανε την τελευταία 5ετία ο Γιάννης Κασσαβός με οδηγούν στο να σταθώ δημόσια στο πλευρό του σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση ώστε η ανάπτυξη που ξεκίνησε να μην διακοπεί από «υποψήφιους μάγους». Η σκέψη αλλά και η βοήθεια μου θα είναι εξολοκλήρου στον Γιάννη Κασσαβό» δήλωσε ο κ. Μπατίστα.
Ο Γιάννης Κασσαβός θεωρεί τον Ντανιέλ Μπατίστα μία σπουδαία αθλητική φυσιογνωμία που προσφέρει πολλά στις Αχαρνές, αφού μέσα από τις Ακαδημίες που διατηρεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, εκατοντάδες παιδιά αναδεικνύονται όχι μόνο ως ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές απ’ αυτή, αλλά κυρίως ως καλοί αθλητές και άνθρωποι!
.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός