Ο Γιάννης Κακουλίδης υποψήφιος με τον Γιάννη Κασσαβό!

Οι ευαισθησίες του για τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες αλλά και γενικότερα η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Γιάννη Κακουλίδη ενός ακόμη συνδημότη μας που αποδέχτηκε την πρόσκληση να είναι Υποψήφιος με τον Συνδυασμό ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες. Η πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού τον βρήκε αμέσως σύμφωνο καθώς αναγνωρίζει το έργο του ως Δήμαρχος αλλά κυρίως το γεγονός πως έχει σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
«Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού και γιατί τον εκτιμώ ιδιαίτερα, αλλά και γιατί θέλω να προσφέρω στις Αχαρνές και κυρίως στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής. Στόχος μου, γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, είναι να προσφέρω στα άτομα με ειδικές ανάγκες όσα περισσότερα μπορώ ώστε να διευκολύνω την διαβίωση τους. Μαζί με τον Γιάννη Κασσαβό τον οποίο γνωρίζω χρόνια μπορούμε να κάνουμε πολλά!» δήλωσε κ Γιάννης Κακουλίδης.
Ο Γιάννης Κακουλίδης γεννήθηκε το 1964 στο Τσιμκέντ του Καζακστάν από Έλληνες του Πόντου, ήρθε στην μητέρα Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών ενώ εγκαταστάθηκε στις Αχαρνές το 1976.
Σαν έφηβος ασχολήθηκε με τον αθλητισμό κατακτώντας δεκάδες διακρίσεις σε πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδας στην Ελευθέρα Πάλη. Είναι απόφοιτος Φυσιοθεραπείας, ασκεί το επάγγελμα του στις Αχαρνές ενώ έχει συμμετάσχει και στο δυναμικό των Ολυμπιακών ομάδων ως Φυσιοθεραπευτής.
Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Ζιλαβερίδη κι έχουν μαζί 2 παιδιά..
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός