Εγκατέλειψε στην τύχη τους τα Μεγάλα Σχοίνα η Δημοτική Αρχή

Αδικαιολόγητη χαρακτήρισε την καθυστέρηση ένταξης της Πολεοδομικής Ενότητας «Μεγάλα Σχοίνα Β»,στο Σχέδιο Πόλης, ο Γιάννης Κασσαβός. Μιλώντας σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε για το θέμα αυτό την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Άνω Αχαρνών, ο Γιάννης Κασσαβός άσκησε σκληρή κριτική στην Δημοτική Αρχή, η οποία, όπως είπε, είχε δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει άμεσα στην λύση του προβλήματος.

"Αντί γι’ αυτό ακούμε μόνο λόγια, ενώ ο Δήμαρχος που ανέλαβε την πολιτική δέσμευση, απέφυγε να προσέλθει, στέλνοντας στην θέση του τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου ο οποίος όμως είναι υπηρεσιακός παράγων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αναλάβει πολιτικές ευθύνες αλλά και δεσμεύσεις" τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος καταλήγοντας συμφώνησε ότι η καθυστέρηση ένταξης στο Σχέδιο Πόλης αποτελεί την κύρια αιτία για την υποβάθμιση της περιοχής.

Διαφώνησε όμως ότι εξ αιτίας της καθυστέρησης δεν μπορούν να γίνουν κάποια αναγκαία έργα. "Τι εμποδίζει το Δήμο να μισθώσει ένα οικόπεδο για την δημιουργία γηπέδου ή παιδικής χαράς; Τι τον εμποδίζει να προχωρήσει, με το πρόγραμμα των εκτός σχεδίου ασφαλτοστρώσεων, στην άμεση ασφαλτόστρωση των κύριων οδικών αξόνων, που θα ανακουφίσουν άμεσα τους κατοίκους;" αναρωτήθηκε ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός