Νέες προσχωρήσεις στην κίνηση "ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολιτες"

Στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού οι Μπάμπης Ζάχαρης, Ιγνάτιος Παπάζογλου, Χρήστος Στόκας και Δημήτρης Τουμπανάκης

Την προσχώρησή τους στην κίνηση«ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες», γνωστοποίησαν τέσσερις ακόμη γνωστοί δημότες των Αχαρνών.

Πρόκειται για τον Πολιτικό Μηχανικό Μπάμπη Ζάχαρη, τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Ιγνάτιο Παπάζογλου, τον ασφαλιστικό σύμβουλο και Πρόεδρο του συλλόγου ΕΙΡΗΝΗ Άνω Αχαρνών Χρήστο Στόκα και τον στρατιωτικό Δημήτρη Τουμπανάκη.

Και οι τέσσερις δήλωσαν ότι η ένταξή τους στην Κίνηση "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες" αποτελεί μια συνειδητή επιλογή.

"Η κίνηση "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες" είναι μια ομάδα ανθρώπων που αποφασίζουν από κοινού με στόχο να συμβάλλουν στην αλλαγή της εικόνας που παρουσιάζει σήμερα η πόλη μας. Το κλίμα συναδελφικότητας, η συλλογικότητα στην λήψη των αποφάσεων αλλά και η παρουσία του Γιάννη Κασσαβού, ενός νέου ανθρώπου με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποτελούν τα εχέγγυα για να συσπειρώσουμε τους συνδημότες, με στόχο να δρομολογήσουμε, όλοι μαζί, μια νέα πορεία για τις Αχαρνές. Την πόλη όπου όλοι έχουμε επενδύσει τα όνειρά μας για μια καλύτερη ζωή" τόνισαν τα τέσσερα μέλη της Κίνησης.



ΜΠΑΜΠΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ
Πολιτικός Μηχανικός και εργολήπτης δημοσίων έργων. Είναι γέννημα θρέμμα των Αχαρνών, όπου διατηρεί Τεχνικό Γραφείο. Μέλος των «Εθελοντών Δασοπροστασίας Αττικής»,είναι παντρεμένος με τη μηχανικό Ανδρονίκη Καραμήτρου, που υπηρετεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και έχουν δύο κόρες και ένα γιο.






ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Μυτιλήνη. Υπηρέτησε 27 συναπτά χρόνια στις Αχαρνές, αρχικά ως δάσκαλος στο 9ο Δημοτικό (Αγ. Άννα) και 18 χρόνια ως Διευθυντής στο 14ο Δημοτικό (Κόκκινος Μύλος). Μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα νεανικά του χρόνια, δραστηριοποιήθηκε στο ΠΟ.ΚΕΝ. Κόκκινού Μύλου και σε άλλους μαζικούς φορείς. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.




ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΚΑΣ
Ασφαλιστικός Σύμβουλος με δικό του ασφαλιστικό γραφείο στις Αχαρνές, συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις του ασφαλιστικού τομέα. Υπήρξε προϊστάμενος του παραρτήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής στις Αχαρνές. Ως Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΙΡΗΝΗ, αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής «Μεγάλα Σχοίνα». Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός