Λησμόνησε τις προεκλογικές της υποσχέσεις για τη Λαθέα η Δημοτική Αρχή

Όψιμο χαρακτήρισε το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την απομάκρυνση του βουστασίου από τη Λαθέα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Ο Γιάννης Κασσαβός υπενθύμισε ότι, παρά τις προεκλογικές της υποσχέσεις, η Διοίκηση του Δήμου εγκατέλειψε τη συνοικία. «Προεκλογικά ο απερχόμενος Δήμαρχος υποσχόταν ότι η Λαθέα θα μετατρεπόταν σε θύλακα πρασίνου, ώστε να αντισταθμισθεί, πολεοδομικά, η τσιμεντοποίηση του ιστορικού Κέντρου της πόλης. Είχαμε επίσης ακούσει υποσχέσεις για κατασκευή αθλητικού κέντρου, αλλά και για ανέγερση κτιρίου για τις διοικητικές και υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ. Όχι μόνο δεν έγινε τίποτα από αυτά αλλά η Δημοτική Αρχή δεν φρόντισε ούτε για τα αυτονόητα, όπως η απομάκρυνση του βουστασίου, που αποτελεί πάγιο αίτημα του Συλλόγου και των κατοίκων της περιοχής. Παραμέλησε επίσης τους κοινόχρηστους χώρους και τη συντήρηση του οδικού δικτύου.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, όχι μόνο δεν δραστηριοποιήθηκε για την απομάκρυνση των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, αλλά συνεργάζεται με μια από αυτές συμμετέχοντας στην διαφημιστική της καμπάνια. Επόμενο ήταν να βρεθεί απέναντι στους κατοίκους οι οποίοι κατέβηκαν στο Δημαρχείο κρατώντας μαύρες σημαίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

ΛΕΖΑΝΤΑ
1. Στην άκρη δεξιά ο Γιάννης Κασσαβός με τον Μάκη Γαλεράκη στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λαθέας έξω από το Δημαρχείο
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός