Στις εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά των Αχαρνών ο Γ. Κασσαβός και η παράταξή του

Μαζικά συμμετείχε και στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά, στις Αχαρνές, η παράταξη «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού. Τα μέλη της παράταξης αντάλλαξαν ευχές με τους δημότες, ενώ ο Γιάννης Κασσαβός είχε την ευκαιρία μιας σύντομης συνομιλίας με τον εφημέριο του Ιερού Ναού, πατέρα Γρηγόριο Πιγκάλοφ.
Ο ιερωμένος εξέθεσε στο Γιάννη Κασσαβό τις προτεραιότητες και τα προβλήματα της Ενορίας. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του Ιερού Ναού και έλαβε τη διαβεβαίωση του Γιάννη Κασσαβού, ότι ο ίδιος και η παράταξή του τάσσονται υπέρ της στήριξης των προσπαθειών ανέγερσης των εκκλησιών. «Οι Ιεροί Ναοί υπηρετούν κοινωνικές ανάγκες και ως εκ τούτου ο Δήμος πρέπει να στηρίζει τις προσπάθειες για την ανέγερση και τον εξωραϊσμό τους.
Επίσης δεσμευόμαστε ότι ως αυριανή Δημοτική Αρχή θα καταβάλλουμε προσπάθειες για τη διάσωση και ανάδειξη των ναϋδρίων που αποτελούν τα μνημεία της ιστορίας του τόπου μας», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός