Τεράστιες οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής για την κατάσταση που επικρατεί σε Αυλίζα-Αγία Μαύρα και Χαραυγή

Tις τεράστιες ευθύνες της Διοίκησης του Δήμου για την κατάσταση που επικρατεί στις συνοικίες Αυλίζα, Αγία Μαύρα και Χαραυγή, εξαιτίας της αντικοινωνικής συμπεριφοράς των τσιγγάνων, επεσήμανε ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.
Μιλώντας στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι σύλλογοι των τριών συνοικιών , ο Γιάννης Κασσαβός επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή δεν άσκησε πίεση στην Πολιτεία να λάβει μέτρα περιορισμού της παραβατικότητας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει καθεστώς ασυδοσίας στις τρεις συνοικίες.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε έμφαση στο θέμα της διακίνησης των ναρκωτικών, τονίζοντας ότι αποτελεί τραγικό θέαμα να σέρνονται στο έδαφος νέα παιδιά που μόλις έχουν κάνει χρήση.
Πρόσθεσε ακόμα ότι η παρουσία του Μαρίνου Μουκάνη στο αξίωμα του Αντιδημάρχου δεν βελτίωσε την κατάσταση. «Δεν ξέρω αν προσπάθησε να συμβάλει στην ομαλή συμβίωση των τσιγγάνων με τους υπόλοιπους κατοίκους. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, σίγουρα ενθάρρυνε την προκλητική συμπεριφορά ορισμένων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την προσγείωση ελικοπτέρου στην Αυλίζα, για να παραλάβει νιόπαντρο ζευγάρι τσιγγάνων, που έγινε δυνατή με το έγγραφο που υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση για την σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την παραβατικότητα.
Επεσήμανε όμως ότι με τον τρόπο αυτό η Δημοτική Αρχή επιχειρεί να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες της. «Ας κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας έστω κι αν η Δημοτική Αρχή αφυπνίστηκε, για ευνοήτους λόγους την παραμονή των εκλογών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός