Συνάντηση στη Βαρυμπόμπη για τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών

Στις 20 Σεπτεμβρίου η συγκέντρωση του Κασσαβού στο VARIBOBI CLUB.Σε ανασκόπηση των της μέχρι σήμερα πορείας του συνδυασμού και στη χάραξη της τακτικής που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα, προχώρησε την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, η παράταξη «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο VARIBOBI CLUB, του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Λευτέρη Αλεπού, καθορίστηκαν οι άμεσοι στόχοι της παράταξης.

Όπως ανάφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός η προσοχή όλων πρέπει να εστιασθεί στη συγκέντρωση για την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου (19:00), στον ίδιο χώρο.

Πρόσθεσε ακόμα ότι σύντομα ολοκληρώνεται η διαβούλευση για το πρόγραμμα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των δημοτών, οι περισσότεροι από τους οποίους απάντησαν μέσω του διαδικτύου στα ερωτηματολόγια που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της παράταξης.


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε και για την απήχηση της παράταξης, τονίζοντας ότι βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Την ίδια αισιοδοξία εξέφρασαν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι εκθείασαν το κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης που επικρατείστους κόλπους της παράταξης.




ΛΕΖΑΝΤΕΣ

1. Τα μέλη της παράταξης ποζάρουν χαμογελαστά μετά τη συνάντηση
2. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ακούνε προσεκτικά το Γιάννη Κασσαβό
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός