Εθνική προτεραιότητα η Παιδεία

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Τις ευχές του ίδιου και της παράταξής του για καλή σχολική χρονιά, εξέφρασε, με την ευκαιρία της έναρξης του σχολικού έτους, στους διδάσκοντες, τους μαθητές και τους γονείς της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.
Ο Γιάννης Κασσαβός επισκέφθηκε πολλά σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρευρέθηκε στις τελετές αγιασμού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παράγοντες της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Έγινε μάλιστα και δέκτης ανησυχιών, σχετικά με την κάλυψη των κενών θέσεων στα σχολεία, καθώς φέτος συνταξιοδοτούνται, λόγω ασφαλιστικού, πολλοί καθηγητές και δάσκαλοι.
Από την πλευρά του ευχήθηκε να πάνε όλα καλά, γιατί, όπως είπε, η Παιδεία αποτελεί εθνική προτεραιότητα. «Οι Αχαρνές είναι μια δυναμική πόλη, αφού, παρά το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, οι νέοι εξακολουθούν να αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού. Έχουμε λοιπόν υποχρέωση να αξιοποιήσουμε αυτό το δυναμισμό, επενδύοντας στην Εκπαίδευσή του. Η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται, μετά την ψήφιση του Καλλικράτη, να αναλάβει έναν πιο σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Παρά τα προβλήματα της υποχρηματοδότησης, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεσμευόμαστε ότι, ως αυριανή δημοτική αρχή, θα κάνουμε το καλύτερο για να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης στα σχολεία των Αχαρνών, με τη συνεργασία όλων των παραγόντων της εκπαιδευτικής διαδικασίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

ΛΕΖΑΝΤΑ
Το Γιάννη Κασσαβό συνόδευσαν στα σχολεία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωκράτης Πετρόπουλος και Ελένη Σαχσανίδου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευτέρης Αλεπούς, Μπάμπης Ορφανίδης, Σωτηρία Κεχρή και Ελένη Δημητρέση
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός