Ενημέρωση για τους Ενεργούς Πολίτες, στο κινητό σας τηλέφωνο

Η παράταξη ΑχαρΝΑΙ -Ενεργοί Πολίτες με Υποψήφιο δήμαρχο Αχαρνών τον Γιάννη Κασσαβό, έχει δημιουργήσει και συντηρεί –εδώ και 2 περίπου χρόνια, την επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης www.acharnai.org.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες, έχει δεχθεί σε διάστημα ενός χρόνου (20 Οκτ 2009 με 20 Οκτ 2010) 18.954 επισκέψεις, από 12.432 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ ο μέσος όρος του χρόνου που κάποιος επισκέπτης "μένει" στην ιστοσελίδα αγγίζει τα 3 λεπτά (σύμφωνα με στοιχεία του Google Analytics).

Το Διαδίκτυο έχει εδώ και καιρό απεγκλωβιστεί από τα όρια της οικίας ή της εργασίας του καθενός. Μέσο πρόσβασης στο Διαδίκτυο δεν είναι μόνο ο προσωπικός υπολογιστής (σταθερός ή φορητός), αλλά και οι φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, smartphones κλπ).
Η παράταξη ΑχαρΝΑΙ -Ενεργοί Πολίτες αφουγκράζεται την τάση και καλύπτει την ανάγκη αυτή.
Για όσους συνδημότες και συνδημότισσες, έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω κινητών τηλεφώνων και smartphones, εγκαινιάζουμε μια εναλλακτική "οδό" ενημέρωσης. Προτείνουμε σε αυτούς να επισκέπτονται την προσωπική ιστοσελίδα του Υποψηφίου Δήμαρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, www.kassavos.gr, η οποία ενημερώνεται παράλληλα με την επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης ΑχαρΝΑΙ -Ενεργοί Πολίτες, αλλά έχει βελτιστοποιηθεί για πρόσβαση από φορητές συσκευές και προσφέρεται για άνετη πλοήγηση μέσω των, μικρών διαστάσεων, οθονών των συσκευών αυτών.

Με την ευκαιρία της έναρξης της "φορητής" έκδοσης της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Δεν είναι νέο, το ότι, σαν παράταξη, χρησιμοποιούμε σαν εργαλείο το Διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες. Τολμήσαμε και κάναμε ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες των Αχαρνών, μέσω των ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων που αναρτήσαμε στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Εκατοντάδες δημότες επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας καθημερινά για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις της παράταξης μας και να γνωρίσουν τις θέσεις μας. Με χαρά εγκαινιάζουμε μια ακόμη καινοτομία, δίνοντας την ευκαιρία σε πολίτες των Αχαρνών που "μπαίνουν" στο Διαδίκτυο, από το κινητό τους τηλέφωνο, να έχουν ενημέρωση προσαρμοσμένη στη συσκευή τους". "Στις βασικές μας αρχές έχουμε αναφέρει ότι εστιάζουμε στην Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και έχουμε αποδείξει πώς, έχουμε και τη βούληση και τον τρόπο να το επιτύχουμε" κατέληξε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός