Στην τελική ευθεία για τη νίκη

Διάχυτος ήταν ο ενθουσιασμός κατά τη διάρκεια της ομιλία του επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες και Υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού, στην κεντρική πλατεία Αχαρνών. Ο Γιάννης Κασσαβός, στο βήμα της εξέδρας ύψωσε το πολιτικό του ανάστημα και κατάφερε να μιλήσει στις καρδιές των Αχαρνέων. Ο χειμαρρώδης πολιτικός λόγος του Γιάννη Κασσαβού και η μεστή του παρουσία στην εξέδρα, ξεσήκωσε, αμέτρητες φορές, τον κόσμο σε εκδηλώσεις ενθουσιασμού. Η διεκδίκηση, η αξιοκρατία, η συναίνεση, η διαφάνεια, η μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, η πάλη για την καθημερινότητα, οι κοινωνικές και χωροταξικές υποδομές, η διαρκής επαφή με το πολίτη, το όραμα, το περιβάλλον, ο πολιτισμός και η ανάπτυξη, είναι μερικές από τις αξίες, στις οποίες αναφέρθηκε ο Γιάννης Κασσαβός κατά την ομιλία του.
Στο τέλος της ομιλίας, ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες και Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, κάλεσε στην εξέδρα τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν, από το πλήθος του κόσμου. Στη συνέχεια ο Γιάννης Κασσαβός κατέβηκε από την εξέδρα και έγινε "ένα" με τον κόσμο, χαιρετώντας και ευχαριστώντας τους πολίτες των Αχαρνών για τη στήριξη και την αγάπη που του δείχνουν. Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες δήλωσε:
"Το Πρόγραμμά μας, δείχνει το δρόμο που θέλουμε να χαράξουμε και το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας εγγυάται την επιτυχία της προσπάθειας αυτής. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου, μας γεμίζουν με δύναμη να προχωρήσουμε σε ανοιχτή ρήξη με την οπισθοδρόμηση και την αδράνεια και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις, ανάπτυξης και ελπίδας για τις Αχαρνές."
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός