Δημοτικό Συμβούλιο για την εγκληματικότητα

Το θέμα της εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών θέτει για ακόμα μια φορά ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες» Γιάννης Κασσαβός. Με επιστολή του στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ζητά να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών ειδικό δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα στο Δήμο Αχαρνών.

 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Κύριε Πρόεδρε,

Με μεγάλη μας λύπη αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο ζήτημα της εγκληματικότητας στις Αχαρνές μετά και τις πολλές επισημάνσεις και ανακοινώσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επανειλημμένα  η παράταξη «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες» με παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο  σας έχει επισημάνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενέργεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος της εγκληματικότητας και την προστασία των πολιτών ειδικά στην περιοχή των Αχαρνών. Επίσης επανειλημμένα σας έχουμε τονίσει την αναγκαιότητα να πραγματοποιηθεί μία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης την εγκληματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα όπως καταγγέλλουν οι πολίτες το τελευταίο διάστημα έχουν μειωθεί σημαντικά οι περιπολίες της αστυνομίας σε όλο το Δήμο Αχαρνών ενώ ταυτόχρονα το αστυνομικό δελτίο παρουσιάζει σημαντική αύξηση των ληστειών, των ένοπλων επιθέσεων και των εγκληματικών δραστηριοτήτων. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι συχνά τον τελευταίο καιρό ο Δήμος Αχαρνών να αναφέρετε αρνητικά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


 Κατόπιν όλων αυτών, Αιτούμαστε:

 Να συγκληθεί άμεσα εντός 15 ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα στο Δήμο Αχαρνών Με εκτίμηση,
Γιάννης Κασσαβός
Επικεφαλής της παράταξης
«ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες»
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός