Γιάννης Κασσαβός: Μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα

Μεταφέροντας την φωνή των συμπολιτών, από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις κατά της εγκληματικότητας, ο επικεφαλής της παράταξης "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες", Γιάννης Κασσαβός, δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 28ης Μαρτίου, ότι οι κάτοικοι των Αχαρνών έχουν από καιρό φτάσει στα όρια τους και ζητούν - και μέσω της μαζικότητας των κινητοποιήσεων - άμεσες και δραστικές λύσεις.

Έχουμε ζητήσει και εγγράφως τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών με μοναδικό θέμα την παραβατικότητα (αρ. πρωτοκόλλου 6784/24.1.2013) και θεωρούμε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνει άμεσα και με την παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τους βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, της Περιφέρειας Αττικής, του Συμβουλίου Παραβατικότητας του Δήμου Αχαρνών, του Συλλόγου κατά της εγκληματικότητας και φυσικά των συμπολιτών μας, που βιώνουν καθημερινά την έξαρση της εγκληματικότητας στην πόλη μας.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, με τη συμμετοχή των φορέων και των πολιτών, οφείλει να πάρει δεσμευτικές αποφάσεις και οι αρμόδιοι να καταστρώσουν ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο για την πάταξη της παραβατικότητας.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει να ασχοληθεί ΤΩΡΑ με το πρόβλημα, να αναλάβει πρωτοβουλίες, να συντονίσει φορείς και υπηρεσίες, να δώσει λύσεις και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να είμαστε απόλυτα διεκδικητικοί.

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο επικεφαλής της παράταξης "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες", Γιάννης Κασσαβός ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η φωνή των πολιτών είναι μια: "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ". Πρέπει να απαιτήσουμε άμεσες λύσεις. Εφόσον η ηγεσία του Υπουργείου δεν ανταποκριθεί στη πρόσκληση για το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραβατικότητα, τότε θα πρέπει εμείς να μεταφέρουμε την αγωνία και την απόγνωση των πολιτών στα γραφεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Να μεταβούμε διαπαραταξιακά και με τη συμμετοχή των πολιτών να απαιτήσουμε, η Πολιτεία να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας στην πόλη. Η μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα πρέπει να εκδηλωθεί με πράξεις και έργα".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός