Πλούσιο και ουσιαστικό το πολιτιστικό έργο της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών

 Το πολιτιστικό έργο που επιτελεί η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών (ΦΙΛΕΑ), εκθείασε, ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός. στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στη στέγης τη Φιλότεχνης.
Ο κ. Κασσαβός συνεχάρη η τον Πρόεδρο της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών Θανάση Κατάρα και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την πολιτιστική προσφορά της Φιλότεχνης στις Αχαρνές.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Κασσαβός και η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης και από τα ιδρυτικά μέλη της Φιλότεχνης κ. Ελένη Κατάρα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον λαϊκό ζωγράφο Χρήστο Τσεβά, που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, καθώς η ΦΙΛΕΑ του απένειμε τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του στην πολιτιστική ζωή της πόλης.
"Ο Χρήστος Τσεβάς είναι εμβληματική φυσιογνωμία για τις Αχαρνές. Όλοι τον θαυμάζουμε για το έργο του και για την προσφορά του στα δρώμενα της πόλης, καθώς ήταν ιδρυτικό μέλος σε πρωτοβουλίες, όπως ο Ορειβατικός, η Λαογραφική κι εσχάτως η Φιλότεχνη Λέσχη. Οι συμβουλές του αποτελούν παρακαταθήκη για την πόλη μας, λόγω της τεράστιας εμπειρίας και των γνώσεών του. Πάνω απ' όλα όμως είναι ένας αδαμάντινος χαρακτήρας κι ένας συνομιλητής με τον οποίο χαίρεται να συζητά κανείς", τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός