Εγκατάλειψη επικρατεί στον οικισμό του Προφήτη Ηλία

Πλήρη αδιαφορία έχε επιδείξει η σημερινή δημοτική αρχή, στα προβλήματα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες" και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Ο κ. Κασσαβός, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργατικών κατοικιών του Προφήτη Ηλία, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Δημοτική Αρχή δεν έδωσε λύσεις στα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής.

"Παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου, το 2011, δεν έχει αλλάξει κάτι στην περιοχή, παρόλο που ο Σύλλογος μάχεται, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της περιοχής. Η Λαϊκή Αγορά που εξυπηρετούσε τους κατοίκους δεν επανήλθε, ενώ δεν επιλύθηκαν κι άλλα σοβαρά προβλήματα", πρόσθεσε ο Γιάννης Κασσαβός που υπενθύμισε ότι ο ίδιος βρίσκεται σε κάθε ευκαιρία, κοντά στο Σύλλογο και στη συνοικία.

Κατά την κοπή της πίτας ο κ. Κασσαβός αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στον παριστάμενο πρώην Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικών Κατοικιών, Θανάση Χανακούλα, με την επισήμανση ότι πάντοτε ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Συλλόγου και παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις.




"Ο Θανάσης δεν πολιτεύεται στην περιοχή κι ο μοναδικός λόγος που βρίσκεται εδώ, κάθε χρόνο, είναι ο σεβασμός και η αγάπη του προς τους κατοίκους της περιοχής, πράγματα δυσεύρετα στις μέρες μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

Αίσθηση, προκάλεσε και η τοποθέτηση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες και καθηγητή Σωματικής Αγωγής, Μάσσιμου Τσαλούχου για την εγκατάλειψη που επικρατεί στο Λόφο των Σαράντα Μαρτύρων.

"Είναι απορίας άξιο, γιατί κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να αξιοποιηθεί αυτός ο δημόσιος χώρος, τη στιγμή που γειτονικοί Δήμοι δίνουν αγώνα για την ανάδειξη χώρων πρασίνου, όπως το Πάρκο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ;" τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός