Δύο υποψηφιότητες για το Δημοτικό Συμβούλιο και πέντε για τα τοπικά συμβούλια

Την υποψηφιότητα της πρώην Δημοτικής Συμβούλου, Προέδρου του Συλλόγου Τριτέκνων Αχαρνών και Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Τριτέκνων, Μαρίας Ναυροζίδου, ανακοίνωσε, το βράδυ της Τετάρτης, 26 Μαρτίου, παρουσία όλων των μελών του συνδυασμού του, ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», Γιάννης Κασσαβός.
Ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητα της Πολιτικής Μηχανικού του ΕΜΠ, Μαρίας Λαμπροπούλου. Καλωσορίζοντάς τις δύο Μαρίες στην παράταξη ο Γιάννης Κασσαβός επεσήμανε ότι πρόκειται για δύο πολύ δυναμικές γυναίκες, με εμπειρία και μεγάλη διάθεση προσφοράς. Από την πλευρά της η Μαρία Ναυροζίδου επεσήμανε ότι γι’ αυτήν ήταν μονόδρομος η συμπόρευση με το Γιάννη Κασσαβό, από τη στιγμή που ο τελευταίος συμπεριέλαβε στο εκλογικό πρόγραμμα το αίτημά της για μείωση των δημοτικών τελών στους τριτέκνους. Εξάλλου η Μαρία Λαμπροπούλου ανέφερε ότι στόχος της υποψηφιότητάς της είναι να πετύχουν οι Αχαρνές αυτά που θεωρούνται αυτονόητα σε άλλους Δήμους.  
Στην ίδια συγκέντρωση, ο Γιάννης Κασσαβός παρουσίασε και τους παρακάτω υποψηφίους για το Τοπικό Συμβούλιο Αχαρνών:
Αθανασιάδη Χαράλαμπο, ιδιωτικό υπάλληλο
Ανδρεάδη Ιωάννη, στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής, υπεύθυνο του γραφείου Αχαρνών
Δέδε Αλέξανδρο, ελεύθερο επαγγελματία
Ευκαρπίδη Αναστασία, ιδιωτική υπάλληλο
Τέλος, για το Τοπικό Συμβούλιο Θρακομακεδόνων παρουσίασε την καθηγήτρια Αγγλικών, Δουρίδα Χρύσα.
Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας κι αισιοδοξίας, οι νέοι υποψήφιοι έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους συνυποψηφίους τους, ενώ ο Γιάννης Κασσαβός δήλωσε, μεταξύ άλλων,  ότι με τις νέες υποψηφιότητες η παράταξη διεισδύει σε νέες κοινωνικές διαστρωματώσεις και χωρικές ενότητες κι εξήρε το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων."Η τοπική κοινωνία λέει ότι είμαστε πρώτη δύναμη. Όμως αυτήν ακριβώς την πρόβλεψη θα την κατακτήσουμε στην πράξη, αν συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες", τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος.




















 

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός