Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου "Αγ. Ιωάννης Ρώσος"

Συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου "Αγ. Ιωάννης Ρώσος" είχε την Παρασκευή 28/2/2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός μαζί με υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους της Παράταξης "ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες".

Ο Γιάννης Κασσαβός ενημερώθηκε για τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής όπως είναι το σχέδιο πόλης, η παραβατικότητα – αστυνόμευση, ο καθαρισμός των ρεμάτων, η καταστροφή της μοναδικής παιδικής χαράς, η διέλευση βρόχινων νερών από το στρατόπεδο Καποτά κλπ.

"Ο Δήμος μας είναι τεράστιος με ποικιλόμορφα πληθυσμιακά, κοινωνικά, οικονομικά, χαρακτηριστικά. Η περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρώσου αντιμετωπίζει άλυτα προβλήματα λόγω της αδιαφορίας που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι υλοποιώντας το πρόγραμμά μας να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών με συνέπεια λόγων και έργων" πρόσθεσε ο Γιάννης Κασσαβός που υπενθύμισε ότι ο ίδιος βρίσκεται σε κάθε ευκαιρία, κοντά στο Σύλλογο και στη συνοικία.




 






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός