Συνάντηση με το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης "ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες", με μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ο Γιάννης Κασσαβός ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Καζανά την Ταμία κ. Ευφροσύνη Γιαννουσάκη και το μέλος Τάσο Λαζαρίδη για την λειτουργία του Παραρτήματος που κύριο σκοπό έχει την πρόληψη και έγκυρη διάγνωση του καρκίνου. Ενημερώθηκε επίσης για την συνεργασία του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινική Εταιρείας με συλλόγους φορείς και επαγγελματίες των Αχαρνών, καθώς και για τις εκδηλώσεις που πλαισιώνονται από μουσικές και εικαστικές παρεμβάσεις με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων των Αχαρνών σε ογκολογικά θέματα κλπ

Με αφορμή τη συνάντηση, ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος είναι και ο ίδιος μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας, δήλωσε σχετικά:
"Είναι ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε άξιους συνδημότες που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για την ενημέρωση, πρόληψη και φροντίδα της υγείας των κατοίκων της πόλης των Αχαρνών. Ο Δήμος Αχαρνών έχει ανάγκη την παρουσία και το κοινωνικό τους έργο. Έχουν κατακτήσει το σεβασμό μας και κυρίως το σεβασμό των συμπολιτών μας. Πρόταση μας είναι ότι μέλος του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρείας πρέπει να συμμετάσχει στην Δημοτική Επιτροπή Ποιότητας ζωής και ως εκπρόσωπος δημοτών στο Δ.Σ. της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α) ώστε η εμπειρία του συλλόγου να διοχετευτεί και στα θεσμικά όργανα του Δήμου".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός