Τέσσερις νέες υποψηφιότητες

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες, που εκφράζουν τον επιστημονικό κόσμο του Δήμου Αχαρνών, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Οι συμπολίτες μας που θα στελεχώσουν το συνδυασμό νίκης της παράταξης "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες" είναι οι:

Κοσμίδου Λουίζα, Γιατρός καρδιολόγος. Έχει εργαστεί στα νοσοκομεία ΚΑΤ και ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ και διατηρεί ιατρείο στις Αχαρνές. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Κουμούτσος Γιάννης, Διευθυντής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, με μεταπτυχιακούς τίτλους στην Κοινωνιολογία και τη Διαχείριση περιβάλλοντος. Η σύζυγός του είναι ειδική παιδαγωγός στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών (Ολυμπιακό Χωριό).

Παπαδήμας Δημήτρης, Οικονομολόγος με μάστερ στα οικονομικά, κάτοικος Θρακομακεδόνων, ιδιοκτήτης της Ανώνυμης Εταιρίας METRON HEALTH ABEE.

Σιδερής Νικόλαος, Μηχανολόγος μηχανικός, μελετητής δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων κι εκπαιδευτής σε Δημόσια ΙΕΚ. Είναι παντρεμένος με τη γιατρό Παρθένα Ιωαννίδου και πατέρας τριών παιδιών.

Αναφερόμενος στις τέσσερις νέες υποψηφιότητες, ο Γιάννης Κασσαβός δήλωσε. "Πρόκειται για τέσσερις πολύ αξιόλογους συμπολίτες μας, που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, με στόχο να συμβάλουν στην οικονομική, περιβαλλοντική και πολιτιστική αναβάθμιση των Αχαρνών. Η συστράτευσή τους δείχνει την αυξανόμενη απήχηση και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλει την παράταξή μας η τοπική κοινωνία. Τους καλωσορίζω στην ομάδα μας και τους εύχομαι καλή επιτυχία".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός