Την υποψηφιότητα της Αργυρώς (Ηρώς) Παγώνα, ανακοίνωσε ο Κασσαβός

Την υποψηφιότητα της αρχιτέκτονος Αργυρώς Παγώνα (του Σαράντου) με το ψηφοδέλτιο της παράταξης "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες", ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής, 6 Απριλίου, ο Γιάννης Κασσαβός. 

Καλωσορίζοντας την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στο κατάμεστο εκλογικό κέντρο της παράταξης, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι πρόκειται για μια αξιόλογη υποψήφια, η οποία με την επιστημονική κατάρτιση και την εμπειρία που διαθέτει θα συμβάλει ουσιαστικά στον προγραμματισμό και την υλοποίηση του σχεδίου δράσης της παράταξης, με στόχο την αναβάθμιση των λειτουργιών της πόλης. Κλείνοντας της ευχήθηκε καλή επιτυχία κι ευχαρίστησε την ίδια, αλλά και το σύζυγό της, γνωστό ιατρό- γυναικολόγο Βασίλη Μηλιάκη για τη βοήθειά τους στην παράταξη και την αφοσίωσή τους στις Αχαρνές.


Από την πλευρά της η Αργυρώ Παγώνα ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό για την τιμητική πρόταση να θέσει υποψηφιότητα και διαβεβαίωσε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου που ζητά, επιτακτικά, να αλλάξει η εικόνα της πόλης και να βελτιωθεί το επίπεδο της εξυπηρέτησης που προσφέρει.

«Έχοντας ζήσει μια ολόκληρη ζωή στις Αχαρνές και στους Θρακομακεδόνες, γνωρίζω τα προβλήματα του Δήμου, ως δημότης κι εργαζόμενη μητέρα, δίνοντας έμφαση στα θέματα του δημόσιου χώρου, της νέας μητέρας και των παιδιών. Τα βιώνω καθημερινά και ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συμπολιτών μου για να σχεδιάσουμε μαζί το Δήμο μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους της για τη θερμή υποδοχή και τους ευχήθηκε καλό αγώνα.

Η Αργυρώ (Ηρώ) Παγώνα του Σαράντου και της Μαρίας, το γένος Σουρλατζή είναι γέννημα θρέμμα των Αχαρνών.

Έχει κάνει πτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ (Bsc), στο Μετσόβιο Πολυτεχνείου και μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) στο Πανεπιστήμιο του Architectural Association του Λονδίνου, με έμφαση στην Πολεοδομία και στον Αστικό Σχεδιασμό. Στη μεταπτυχιακή της εργασία μελέτησε και πρότεινε λύσεις για τον πολεοδομικό ιστό των Αχαρνών, η οποία και βραβεύθηκε από το Λαογραφικό Μουσείο. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη θεατρολογία και την ταξιδιωτική φωτογραφία.

Σταδιοδρομεί με επιτυχία ως ελεύθερη επαγγελματίας-αρχιτέκτονας και συνεργάζεται με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία. Έχει συνεργασθεί με το Δήμο Αχαρνών ως επικεφαλής Μηχανικός στη ΔΕΑΔΑ, με έργα σε παιδικούς σταθμούς , ΚΑΠΗ και δημόσιους χώρους.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός