Συνάντηση Γιάννη Κασσαβού με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου

Στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων με φορείς της αυτοδιοίκησης και της κεντρικής εξουσίας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αχαρνών κος Γιάννης Κασσαβός συναντήθηκε με την νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου, υστέρα από πρόσκλησή της .

Κατά τη συνάντηση ο νέος Δήμαρχος Αχαρνών είχε την ευκαιρία να θέσει στην κ. Περιφερειάρχη τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες των Αχαρνών. Προβλήματα που απαιτούν, δέουσα προσοχή και άμεση επίλυση, όπως τα έργα υποδομών (αντιπλημμυρικά, δίκτυο αποχέτευσης), έργα που σχετίζονται με το περιβάλλον και την ανάδειξη και προστασία του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας. Θέματα που συνδέονται με την Παιδεία και την ομαλή λειτουργία των σχολείων, θέματα υπερτοπικών χρήσεων ή απομάκρυνσης δομών που δεν συνδέονται με τον οικιστικό χαρακτήρα της πόλης (στρατόπεδα).
Επίσης, κονωνικο-προνοιακά θέματα, θέματα ασφάλειας των πολιτών αλλά και διοικητικά θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των Δήμων.

Εξ' αφορμής της ομολογουμένως ένθερμης συνάντησης με την κ. Ρένα Δούρου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αχαρνών κος Γιάννης Κασσαβός έκανε την εξής δήλωση:
"Τα προβλήματα της πόλης των Αχαρνών δεν επιλύονται με μαγικά ραβδιά. Απαιτείται συνεχή προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων αυτών. Ενημέρωση και διεκδίκηση προς κάθε πολιτική ή αυτοδιοικητική κατεύθυνση. Απαιτείται, επιμονή και προσήλωση στο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της πόλης των Αχαρνών και να δημιουργήσουμε μια πόλη αντάξια στις προσδοκίες των συμπολιτών μας"
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός