Με παραδοσιακά κάλαντα ευχήθηκαν σύλλογοι και φορείς στον Δήμαρχο

Παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και μελωδίες πλημμύρισαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών για την έλευση του νέου έτους. Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός αντάλλαξε ευχές για υγεία και πρόοδο με τα μέλη πολιτιστικών και τοπικών συλλόγων που θέλησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο να του ευχηθούν καλή χρονιά και καλή δύναμη στο έργο του.
Την αρχή έκανε ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «Ο Κόκκινος Μύλος» που έψαλλε τα κάλαντα και έδωσε σε όλους τους παρευρισκομένους μία γεύση από το πρωτοχρονιάτικο έθιμο του ποδαρικού. Τα μικρότερα μέλη του συλλόγου ευχήθηκαν στον Δήμαρχο καλή χρονιά, προσφέροντάς του συμβολικά δώρα για υγεία, πρόοδο, και ευημερία. Συγκεκριμένα πρόσφεραν στον κ Κασσαβό αγριοκρέμμυδα για υγεία, αγάπη και χαρά, πέτρα και σίδερο για να είναι γερή όλη η Δημοτική Αρχή, δύο κανάτες νερό με την ευχή όπως τρέχει το νερό, να τρέχει το καλό, η πρόοδος και η δημιουργία, μέλι για να είναι πάντα γλυκιά η ζωή, ένα κλαδί ελιάς με την προτροπή όπως η ελιά κρατά τα φύλλα της όλο το χρόνο να κρατήσει και ο Δήμαρχος τους δημότες στον δήμο μας, και ένα ρόδι με την ευχή τα έργα του στο Δήμο να είναι τόσα πολλά όσα και τα σποράκια του φρούτου.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αχαρνών, η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών Αττικής "Καπετάν Ευκλείδης" και ο σύλλογος "Παραδοσιακή αναβίωση αχαρναϊκή κληρονομιά", που έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν στον Δήμαρχο καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία.








© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός