Στον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό ο Βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος

Επίσκεψη από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Νομικό δέχτηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο κ. Μητρόπουλος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο του μεγαλύτερου Δήμου της Περιφέρειας μας με στόχο να ενημερωθεί για τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως ανάμεσα στους 150.000 κατοίκους των Αχαρνών χιλιάδες είναι οι συνταξιούχοι που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση ενώ έδωσε έμφαση στα προβλήματα που προκύπτουν από την στιγμή που ένας εργαζόμενος καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να συνταξιοδοτηθεί. «Η γραφειοκρατία ταλαιπωρεί για χρόνια χιλιάδες συμπολίτες μας που αναμένουν την συνταξιοδότηση τους δίχως να έχουν κανένα οικονομικό πόρο διαβίωσης. Κάτι που θα έπρεπε να γίνεται με συνοπτικές και διάφανες διαδικασίες δίχως να ταλαιπωρούνται οι πολίτες. Ευελπιστούμε αυτός ο γόρδιος δεσμός να λυθεί άμεσα» τόνισε ο κ. Κασσαβός.
Ο κ. Μητρόπουλος διδάσκει Εργατικό και Συνδικαλιστικό Δίκαιο στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε Νομικός Σύμβουλος πολλών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και χειρίσθηκε, μαζί με τους συνεργάτες του, τα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχόλησαν, κατά καιρούς, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους της πατρίδας μας. Όλα όσα του ανέφερε ο Δήμαρχος τα γνώριζε γι’ αυτό και δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός