Σε ρόλο δημοσιογράφου, οι μαθητές του 26ου Δημοτικού Σχολείου Ολυμπιακού Χωριού


Στο πλαίσιο του μαθήματος Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή, οι μαθητές της Ε’ Τάξης του 26ου Δημοτικού Σχολείου Ολυμπιακού Χωριού επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών, την Τρίτη 12 Μαΐου 2015.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Κώστα Καρυδάκη, όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον Δημότη.

Στη συνέχεια, οι μαθητές σε ρόλο δημοσιογράφου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αχαρνών κ Γιάννη Κασσαβό στο γραφείο του, όπου θέλησαν να μάθουν από πρώτο χέρι τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η θέση του Δημάρχου, μία τυπική ημέρα στο Δημαρχείο, τις πηγές χρηματοδότησης του Δήμου, κα. Στο τέλος της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης, οι μικροί μαθητές και οι δασκάλες τους έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Δήμαρχο, και αναχώρησαν με χαμόγελα για το σχολείο τους.© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός