Εκδήλωση Αγάπης προς τιμή της κα Μαρί Κυριακού από τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ στην 1η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών


Με μία εκδήλωση που περίσσευε το συναίσθημα και η συγκίνηση τίμησε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός, ο Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ Νίκος Γκασούκας, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΩΓΗ κ. Βίκυ Έλιοτ και τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ την κυρία Μαρί Κυριακού, ψυχή της Οργάνωσης «Με αγάπη».

Σκοπός της τιμητικής εκδήλωσης ήταν η αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς της κυρίας Μαρί Κυριακού για τη στήριξη και συμπαράσταση στο έργο του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΩΓΗ» του Δήμου Αχαρνών. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ και οι οικογένειές τους, που θέλησαν να εκφράσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ευγνωμοσύνη και την αγάπη τους στην κα Κυριακού.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα εντυπωσιακά σύνολα ρυθμικής γυμναστικής που παρουσίασε η «Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων» και τα οποία κατάφεραν για άλλη μία φορά να κλέψουν την παράσταση αλλά και το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών!

Ακολούθησε η βράβευση της κ. Κυριακού με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ Κασσαβό στην προσφώνησή του να τονίζει: «Σήμερα έχω την ξεχωριστή τιμή και χαρά να υποδέχομαι στην Ανθοκομική Έκθεση και στον Δήμο Αχαρνών, μία αγαπημένη φίλη και ένθερμη υποστηρίκτρια του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ΑΡΩΓΗ του Δήμου Αχαρνών. Την κυρία Κυριακού, που με την προσφορά της μέσω της γραμμής «Με αγάπη» στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη ηθικής και κοινωνικής συμπαράστασης Στόχος της σημερινής μας εκδήλωσης είναι να τιμήσουμε έναν ξεχωριστό συμπολίτη μας, που με την προσφορά και το έργο του, αποτίει φόρο τιμής στις πανανθρώπινες διαχρονικές αξίες του εθελοντισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο. Αξίες που πολλοί επικαλούνται στις μέρες μας, ελάχιστοι όμως είναι αυτοί οι εκλεκτοί, όπως η σημερινή προσκεκλημένη μας, που τις κάνουν καθημερινή πράξη».


Στο τέλος της εκδήλωσης, τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ ευχαρίστησαν την πιστή τους φίλη με ένα μπουκέτο λουλούδια και μία χειροποίητη πεταλούδα από πυλό, ενώ ο Δήμαρχος κ. Κασσαβός δώρισε στην κυρία Κυριακού ένα ασημένιο στεφάνι για την προσφορά της στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος ξενάγησε την κ. Κυριακού στους χώρους της Ανθοκομικής Έκθεσης η οποία δήλωσε εντυπωσιασμένη από την φυσική ομορφιά του χώρου και την μεγάλη ποικιλία των λουλουδιών.
















© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός