Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ Ιερώνυμο
Τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στη προγραμματισμένη συνάντηση, ο Δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο και την προσφορά της Εκκλησίας στον Δήμο Αχαρνών, ζήτησε όμως να δοθεί μεγαλύτερη προτεραιότητα στις Αχαρνές, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ανάμεσά τους πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, νοικοκυριά με άνεργους γονείς και ανήμπορους ηλικιωμένους, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες, και οι οποίοι πέραν της οικονομικής βοήθειας, χρήζουν ηθικής και κοινωνικής συμπαράστασης και ψυχικής υποστήριξης.

Ο κ Κασσαβός ενημέρωσε διεξοδικά τον Αρχιεπίσκοπο για τις μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες που υπάρχουν στο Δήμο μας, την υψηλή ανεργία, τα λουκέτα στις τοπικές επιχειρήσεις, καθώς και τα σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την πλειοψηφία των νοικοκυριών στις Αχαρνές. Ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την προσωπική του πικρία σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, προτάσσοντας την ιστορικότητα και αρχαιότητα του Δήμου Αχαρνών.


Στο τέλος της συνάντησης ο κ Κασσαβός δέχθηκε την ευλογία και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου κ Ιερώνυμου υπέρ υγείας και προόδου όλων των κατοίκων των Αχαρνών. Η συνάντηση έληξε με την αποδοχή της πρόσκλησης του Δημάρχου Αχαρνών από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ Ιερώνυμο να επισκεφθεί σύντομα τον Δήμο μας.

Στη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο παρευρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υποθέσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού και Θρακομακεδόνων κ Αναστάσιος Χίος και ο συμπολίτης μας κ Ιωάννης Κουρέντης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός